Gyógygomba a rák ellen?

Már számtalan sportoló használja, és végre most már mindenkinek elérhető Magyarországon! A gyógygombával megelőzheti, és akár le is győzheti a rákot!

Címkék

A legfontosabb, amit valaha is olvashat a rák kezeléséről

 

Az Immune Assist használatával szemben a  hagyományos rákkezelési eredmények azt mutatják, hogy a kezelés azért hatástalanabb, mert a test nem ismeri fel a rákos sejteket és így azokat elpusztítani és felismerni sem képes. Miért? Egy átlagos emberi testben kb. 100.000 sejtmegismétlést produkál minden nap. Egyes sejtek rossz választ adnak a testben kialakuló veszélyekre. Az immunrendszer legfőbb feladata pedig ezen rossz sejtek felismerése és elpusztítása. Ha az immunrendszer nem azonosítja ezeket a rossz sejteke, vagy elmulasztja azok elpusztítását, abban az esetben alakulhat ki rák a szervezetben. Ez azt jelenti, hogy a rák valójában egy immunzavarból fakadó betegség. Ha az immunrendszer tökéletesen működik a rák kialakulásának semmi esélye nincs. A rákos elváltozást a szervezetnek sejtről-sejtre kell elpusztítania. Ez az a folyamat, amely mindenkinél elfordul a születés pillanatától. De rendszerhiba sajnos néha előfordul.

Három fontos dolog:

   1. Néhány sejt  replikációs a folyamat megkezdésében hibázik.  Van néhány dolog, amely növeli a replikációs hibákat: kémiai, rákkeltő anyagok, néhány vírus, de talán a legfontosabb a kor. Az életkor az ami a legnagyobb probléma a sejtmegújulásban. Talán kevesebb mint 1000 sejtmegújulás történik meg a 100 millióból. Mire elérjük a 60 éves kort, már több mint 100000 sejt nem újul meg nap, mint nap. Ebből következően a rák sokkal gyakoribb a 60 évesek körében, mint a 10 éves korosztályban.

   2. A másik dolog, aminek meg kell valósulnia, hogy az immunrendszer nem ismeri fel a torz sejteket kialakulásuk során. Azon a ponton, amikor kezdeti hiba történik, az immunrendszernek még viszonylag könnyű a rossz sejteket felismerni. De ha már a sejt elszabadul és osztódik a harmadik lépés következik:

   3. A harmadik lépés, ami bekövetkezik, hogy az immunrendszernek nem szabad reagálnia, azért, hogy a replikáció ne folytatódjon. Legtöbbször a szervezet legyőzi a daganatot annak első pár napjában/hetében/hónapjában. De esetenként a daganat kikerüli a szervezet észlelését és növekedni kezd, egésze addig amíg elég nagy ahhoz, hogy mi magunk is észrevegyük és orvoshoz forduljunk.

Azon a ponton, ahol a daganat elég nagy ahhoz, hogy észlelni lehet igen hosszú időnek, akár 10 évnek is el kell telnie.  De mire elég nagy, ahhoz, hogy felismerhető legyen, már több százmillió sejtből áll. Ezen a ponton az immunrendszernek már igencsak bonyolult a hatékony védekezés a tumor ellen. Amerikában a rákkezelés lényege, egyik oldalon a rákos sejtek kivágása, égetése, mérgezése, míg a másik oldalon az egészséges sejtek támogatása. A sebészet, a kemoterápia, sugárkezelés módszerének választása a legjobb mód, ami jelenleg létezik. Mialatt Amerikában manapság ez az elérhető kezelési lehetőség, a világ több részén ehhez a standard módszerhez egyéb komponensek is tartoznak.

Adjuváns immun támogatás

A legnagyobb osztálya a jelenleg a világban használt rákellenes gyógyszereknek, a poliszaharid immunstimulálók. Ezek azok az összetevők, amelyek az immunstimuláló hatásúak. Összekötik a felszíni receptorokat és a különböző sejteket, és azokat aktiválja. Ha felélénkíti, vagy korlátozza a sejteket, vagy ha élénkíti a termelődését azoknak a sejteknek, amelyek elősegítik az ugyn. Daganat nekrózis faktor citokin felszabadulását. A megszokott kezeléssel együtt alkalmazott immunrendszer kiegészítő terápia használatának lényege a következő:

Egyesek azt mondják, hogy könnyű megszabadulni a ráktól. Használjunk egy kést és vágjuk ki. De sajnos ezzel a rák valódi oka, amely az immunrendszer helytelen működése, nincs megszüntetve. A rossz működés első helyen felelős a rákos sejtek szaporodásáért. A kemoterápia, a sugárkezelés, vagy a rákos elváltozások eltávolítása bár mind hasznos módszerek, de végül nem megfelelőek az immunrendszer felelősei hatékonyságának növelésére. A megszokott rákkezelési módszerek alkalmazását követően a rák kiújulási arány olyan magas, hogy Amerikában az orvosok körében még a „kiújulás” szó használata is tilos. Ez azért van, mert tudjuk, hogy a rák visszatérhet a következő 5 évben. Miért? Mivel ugyanazon ok, amely lehetővé tette első körben a rák kialakulását, az összes ismert kezelés után is jelen van a szervezetben.


A legtöbb ember nem fogja megváltoztatni étkezési szokásait, éppúgy ahogy a stressz szintjét sem áthelyezni, vagy akár kevesebb kémiai anyaggal szennyezni a talajt és a vizeket. A rák elkerülésének érdekében, muszáj számos lépést megtennünk. Táplálkozzunk helyesen, ne dohányozzunk, igyunk sok tiszta vizet. Ha pedig olyan mezőgazdasági terület közelében élünk, ahol naponta növényvédő szerekkel és mérgező vegyszerekkel permeteznek, költözzünk el. Ezek csak logikus, józan lépések, amiket tehetünk, hogy csökkentsük a rák kiújulásának valószínűségét.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://immunerosites.blog.hu/api/trackback/id/tr214754521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása